Wie ben ik?

Mijn naam is Annemieke de Leeuw, en ik ben psycho-energetisch therapeut, reiki-master en meditatie-trainer. In 2007 ben ik mijn eigen praktijk gestart waarin ik cursussen en consulten geef.

Tijdens mijn leven liep ik tegen veel dingen aan waar ik emotioneel van werd, bijv. gevoelens en gedrag van anderen. Dit uitte zich vaak in vermoeidheid en lichamelijke klachten zoals hoofdpijn. Ik kreeg ook last van artrose. Ik had vaak het gevoel dat ik alles oppikte wat anderen dwarszat. Het liefst wilde ik van de daken schreeuwen wat er nodig was om de situatie te verbeteren.

Gaandeweg kwam ik tot de ontdekking dat het belangrijk was om vooral eerst zelf te leren hoe ik met deze gevoelens om kon gaan. Ik kwam toen heel toevallig uit bij Reiki en dit heeft mij enorm geholpen bij mijn bewustwordingsproces. Zeven achtereen-volgende jaren ben ik met Reiki-opleidingen bezig geweest, waarna ik mijn mastergraad behaalde. Reiki-energie heelt de totale mens op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daarna heb ik een 3-jarige opleiding voor psycho-energetisch therapeut gevolgd. Hierbij heb ik over alle facetten van energetisch-intuïtieve ontwikkeling geleerd. Eerst paste ik het alleen toe op mezelf, daarna op medecursisten en uiteindelijk ging ik werken met cliënten.

Ook kwam ik steeds meer gevoelige mensen met veel vragen tegen. Door dit alles kreeg ik sterk het gevoel dat ik mensen kan helpen op hun pad van ontwikkeling. Daarom ben ik een eigen praktijk gestart en docent geworden van de beroepsopleiding tot psycho-energetisch therapeut.

Annemieke is aangesloten bij het Collectief Alternative Therapeuten. Als reiki-master staat ze ingeschreven bij de vereniging van reiki-masters "de Cirkel" en als psycho-energetisch therapeut is zij aangesloten bij Opet.

Agenda:

Intuïtieve ontwikkeling (7 cursus avonden) start medio oktober.

Klik hier voor de privacy disclaimer.